Țiriac Auto a investit un milion de euro într-un nou showroom Jaguar Land Rover

Țiriac Auto a investit un milion de euro într-un nou showroom Jaguar Land Rover
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2017

Rețeaua de dealeri și service auto Țiriac Auto a anunțat joi că a deschis primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design ale celor două mărci, investiția totală, în showroom și service, fiind de aproape un milion de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Showroom-ul, construit după normele standardelor de design Arch, are o suprafață de 800 de metri pătrați și este situat in Șoseaua Pipera, scrie News.ro.

“După o investiție semnificativă și trei luni de lucru, suntem încântați să putem primi clienții noștri într-un showroom modern, ce îmbină ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuală, cu rafinamentul celor două mărci. În cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai înalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service”, a declarat directorul general al Țiriac Auto, Daniel Antor, în cadrul comunicatului.

Ford Fiesta a detronat, după 7 ani, Volkwagen Golf și a devenit cel mai vândut automobil în Europa CITEȘTE ȘI Ford Fiesta a detronat, după 7 ani, Volkwagen Golf și a devenit cel mai vândut automobil în Europa

Adiacent showroom-ului, Țiriac Auto redeschide și un service dedicat, exclusiv pentru clienții celor două mărci, dotat cu aparatură specifică Jaguar Land Rover. Suprafața service-ului a crescut la 600 de metri pătrați și, de acum, include o zonă specială pentru clienți, în care aceștia își pot urmări reparațiile, statusul acestora și pot avea o vizibilitate sporită asupra a tot ce se intamplă în service.

În luna martie, compania a anunțat că își va îmbogăți portofoliul de autoturisme cu 18 modele noi, inclusiv de la mărci premium precum Jaguar, Range Rover și Mercedes-Benz. Țiriac Auto reprezintă în România șase mărci auto: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiriac auto
jaguar land rover