Toate uzinele Ford din Europa vor funcționa începând de săptămâna viitoare

Toate uzinele Ford din Europa vor funcționa începând de săptămâna viitoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2020

Constructorul auto american Ford a anunțat miercuri că, începând din data de 18 mai, va fi reluată producția la cele două uzine de motoare din Marea Britanie, unde activitatea a fost oprită la data de 25 martie ca urmare a pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tot de săptămâna viitoare va fi reluată și activitatea la uzina de motoare Ford din Valencia, Spania, ceea ce înseamnă că de săptămâna viitoare toate uzinele Ford din Europa vor relua operațiunile, arată Agerpres.

FOTO Ford Craiova a început activitatea de producție de automobile, dar și pe cea de viziere de protecție CITEȘTE ȘI FOTO Ford Craiova a început activitatea de producție de automobile, dar și pe cea de viziere de protecție

Uzinele Ford de asamblare a vehiculelor din Saarlouis și Koln din Germania, uzina de asamblare a vehiculelor din Valencia, Spania, precum și uzina de asamblare și uzina de motoare din Craiova, România, au reluat activitatea încă din data de 4 mai.

Constructorul auto a precizat că oricine va intra într-o uzină Ford va trebui să poarte mască și să îi fie verificată temperatura. De asemenea, spațiile de lucru au fost configurate pentru a permite păstrarea distanței sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
masini
virus