FOTO Primele imagini-spion cu interiorul noii Dacia Sandero

FOTO Primele imagini-spion cu interiorul noii Dacia Sandero
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 5 mai 2020

În această toamnă, Dacia va lansa noua generație a modelelor Sandero și Logan. Chiar dacă salonul auto din Paris nu va mai avea loc în forma care l-a consacrat, Renault va găsi o modalitate de a promova noile modele. Până atunci, presa franceză publică noi imagini cu viitoarele modele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dacia Sandero va avea un interior mult mai modern, apropiat de ceea ce există astăzi pe modelele mărcii Renault. Publicația franceză “Motors Actu” a prezenta două imagini cu planșa de bord a lui Sandero 3 și, implicit, Logan 3.

Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19 CITEȘTE ȘI Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Cea mai mare schimbare va fi display-ul central, de pe care vor fi controlate dispozitivele de infotainment. Cel puțin la una din echipări, proprietarii noului model vor avea la dispoziție un sistem de tip tabletă cu touchscreen, cu o suprafață mult mai mare decât cea regăsită astăzi pe Duster.

Patru probleme de politică publică ce pot stimula eforturile lumii de a proteja și restaura ecosistemele naturale CITEȘTE ȘI Patru probleme de politică publică ce pot stimula eforturile lumii de a proteja și restaura ecosistemele naturale

Mai mult, este posibil ca unele versiuni superioare ale lui Sandero și Logan să beneficieze și de un display digital pentruo parte din instrumentarul de bord. Nu în ultimul rând, o mare parte din componentele de interior de la Duster se vor regăsi și la Sandero și Logan, din rațiuni de costuri, evident.

FOTO Ce este stilul business casual și cum îl obținem CITEȘTE ȘI FOTO Ce este stilul business casual și cum îl obținem

Renault a decis trecerea acestor două modele pe noua platformă modulară, CMF-B, care este utilizată și de Renault Clio. Totuși, Sandero și Logan vor avea la dispoziție o variantă simplificată, care să mențină costurile acestor modele în zona în care își păstrează rentabilitatea.

VIDEO Dacia a reînceput producția de automobile la Mioveni CITEȘTE ȘI VIDEO Dacia a reînceput producția de automobile la Mioveni

Noile generații Sandero și Logan vor beneficia de creșteri importante în zona confortului, în privința dotărilor de siguranță și în cea a motorizărilor eficiente. Aceste transformări vor aduce, cel mai probabil, unele creșteri de prețuri, în special pe versiunile mai echipate.

Primele imagini oficiale cu noile modele sunt așteptate în vara acestui an, iar lansarea comercială ar putea avea loc în octombrie - noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia sandero
noul sandero
poze spion sandero