Topul celor mai neobișnuite și haioase solicitări pentru curieri

Topul celor mai neobișnuite și haioase solicitări pentru curieri
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2020

Cele mai speciale și amuzante solicitări venite din partea consumatorilor în ultimul an se află în strânsă legătură cu nerespectarea modalităților de ambalare și procedurilor legate de bunurile interzise și restricționate la transport.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Topul celor mai haioase solicitări este condus detașat de „cotletul” pe care cei mai mulți clienți îl folosesc făcând de fapt referire la termenul „colet”.

DP World, operatorul terminalului Constanța Sud, stopează angajările și anunță concedieri din cauza scăderii volumului de marfă CITEȘTE ȘI DP World, operatorul terminalului Constanța Sud, stopează angajările și anunță concedieri din cauza scăderii volumului de marfă

De la instrucțiuni de administrare a medicamentelor primite prin curier la trimiterea animalelor de companie care stau cuminți în cușcă, solicitări de transport pentru oameni, sicrie, stupi de albine, cai și produse perisabile până la preluarea mobilei din casă, pentru a fi dusă la noua locuință a clientului, reprezentanții Urgent Cargus au selectat cele mai populare cerințe și perle venite din partea consumatorilor, printre care:

- „Bună ziua, pot să trimit un colet? Are dimensiuni cam cât o pisică.” „Da, ce conține?” „O pisică.”
- „Bună ziua! Aș vrea să trimit băiatului meu un colet” „Sigur, ce doriți să livrați?” „Niște jambon afumat, cârnați și pui congelați, e plecat la București la facultate, să nu-i fie foame.”
- „Mi-a sosit astăzi televizorul pe care l-am comandat, dar nu funcționează. Poate veni cineva de la Urgent Cargus să-l ridice, să-l repare și apoi să mi-l aducă înapoi?”
- „Care este prețul pentru care un curier este dispus să ridice trei saci de porumb, să îi ducă la moară (două localități mai departe), să aștepte ca morarul să macine porumbul și apoi să-i aducă la locul de unde au fost ridicați?”
- „Doresc să trimit un colet.” „Ce conține coletul?” „O urnă cu cenușa bunicii.”
- „Vreau să trimit un papagal.” „Nu putem livra animale vii.” „Dar de ce? E mic, nu țipă!”
- „Ce doriți să trimiteți?” „Un cosciug. Are dimensiuni standard, cam cât are un mort așa... nu știu, cât ziceți și dumneavoastră.”
- Un alt client a solicitat curierului care efectua livrarea să-i scrie prietenei lui pe un bilețel „TE IUBESC!”

viewscnt
Afla mai multe despre
curieri
transport
colete