Traficul rutier pe Podul Calafat - Vidin, închis prin decizia autorităților bulgare, din cauza zăpezii

Traficul rutier pe Podul Calafat - Vidin, închis prin decizia autorităților bulgare, din cauza zăpezii
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2017

Podul Calfat - Vidin de la granița cu Bulgaria a fost închis circulației rutiere, prin decizia autoritășilor din țara vecină, pentru toate categoriile de autovehicule. Deciaia aparține autorităților bulgare, care au anunțat că toate drumurile din nordul țării sunt închise traficului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În urmă cu puțin timp, autoritățile din Bulgaria au luat măsura închiderii circulației rutiere pe podul de legătura cu țara noastră între Calafat și Vidin pentru toate categoriile de autovehicule. Polițiștii doljeni sunt la datorie și sprijină autoritățile, în permanență monitorizând traficul rutier și informând participanții la trafic cu privire la situația drumurilor din județul nostru. De asemenea, polițiștii au în vedere și verificarea pneurilor montate pe autovehicule, până în momentul de fata nefiind constatate nereguli”, se arată într-un comunicat publicat vineri la prânz de către Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, scrie News.ro.

Măsura a fost luată din cauza condițiilor meteorologice. Reprezentanții Poliției de Frontieră Dolj susțin că toate drumurile și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise circulației, din același motiv.

FOTO Tranzacții de 7 milioane euro pe piața imobilelor istorice în 2016 pentru Artmark Historical Estate CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacții de 7 milioane euro pe piața imobilelor istorice în 2016 pentru Artmark Historical Estate

“Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că începând din această dimineață, toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transport. În același timp, circulația dinspre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport”, a precizat subcomisar Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt al Serviciului Poliției de Frontieră Dolj.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul calafat - vidin