Transalpina - redeschisă în weekend

Transalpina - redeschisă în weekend

Transalpina - mai 2020 SURSA: CNAIR

scris 22 mai 2020

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță deschiderea șoselei Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe teritoriile județelor Vâlcea și Gorj, pe sectorul închis anul trecut pe 29 octombrie.

Românii vor putea traversa munții, din acest weekend, și pe Transalpina, care va fi deschisă mai devreme decât era programat, datorită temperaturilor calde și absenței precipitațiilor abundente din această iarnă. Chiar dacă vor fi restricții de viteză și de tonaj, drumul va fi disponibil inclusiv celor care vor să iasă în natură. Cealaltă șosea situată la mare altitudine, Transfăgărășan, este în continuare închisă, dar cei de la direcțiile regionale Sibiu și Argeș lucrează la curățarea zăpezii de pe versanții sudici și nordici.

„Începand cu data de 23.05.2020, ora 8⁰⁰ se reia circulația pe DN 67C, între km 34+800-59+800, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului. Circulația este permisă numai în intervalul orar 8⁰⁰-20⁰⁰ și se va desfășura cu următoarele restricții:

Comisia Europeană pregătește un pachet uriaș de stimulare pentru industria auto inclusiv în România. Program Rabla de 20 miliarde euro CITEȘTE ȘI Comisia Europeană pregătește un pachet uriaș de stimulare pentru industria auto inclusiv în România. Program Rabla de 20 miliarde euro

-Masa maximă autorizată <7.5 tone,

-viteza maxim 30 km/h.”, transmite CNAIR.

Închiderea șoselelor Transalpina și Transfăgărășan este programată în fiecare an între 30 octombrie și 1 iunie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
deschidere transalpina
transfagarasan