Trei avioane care se îndreptau spre Belgrad, cu 450 de persoane la bord, au aterizat la Timișoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei

Trei avioane care se îndreptau spre Belgrad, cu 450 de persoane la bord, au aterizat la Timișoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2018

Trei avioane care veneau de la Tirana, Abu Dhabi și Atena și se îndreptau spre Belgrad au fost redirecționate, miercuri, la Timișoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei. Cele trei aeronave, având la bord 450 de persoane, au aterizat la Timișoara, unde este aeroportul de rezervă, după ce la Belgrad un avion s-ar fi defectat pe pistă, aceasta nefiind eliberată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, Nicoleta Trifan, a declarat că pe aeroportul timișorean au aterizat, miercuri dimineață, trei curse care ar fi trebuit să ajungă la Belgrad, scrie News.ro.

Acestea veneau de la Tirana, Abu Dhabi și Atena și aveau la bord 450 de pasageri. În urma unei probleme intervenite, acestea au fost redirecționate la Timișoara întrucât acesta este aeroport de rezervă pentru cel din Belgrad.

FOTO Inedit - Soluție Wizz Air pentru clienții cărora le-a anulat cursa București-Cluj: îi trimite la Londra chiar dacă aceștia nu și-au propus să plece în Marea Britanie CITEȘTE ȘI FOTO Inedit - Soluție Wizz Air pentru clienții cărora le-a anulat cursa București-Cluj: îi trimite la Londra chiar dacă aceștia nu și-au propus să plece în Marea Britanie

"Cele trei avioane urmează să ajungă în această zi la Belgrad, după ce problema va fi rezolvată și în funcție de orarul stabilit de aeroportul de acolo", a spus Trifan.

Potrivit reprezentanților aeroportului din Timișoara, la Belgrad un avion ar fi suferit o defecțiune pe pistă, iar aceasta nu a fost eliberată, motiv pentru care avioanele au fost redirecționate la aeroportul din Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
avioane
belgrad
timisoara