Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, care le permite și șoferilor fără mașină să devină colaboratori

Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, care le permite și șoferilor fără mașină să devină colaboratori
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2016

Uber anunță că a a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, cea mai mare firmă de leasing operațional de pe piața locală, care permite celor care nu au mașină să închirieze una nouă și să înceapă să conducă pe platforma Uber în aproximativ o săptămână, dacă aceasta este deja pe stoc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șoferii parteneri au posibilitatea să contracteze un leasing operațional la cele mai mici costuri, cu până la  30% mai avantajoase decât ofertele disponibile în piață. Contractul de închiriere este încheiat pe o perioadă de un an, iar mașinile puse la dispoziție sunt din gama Volkswagen Jetta, Skoda Rapid și Skoda Octavia, scrie News.ro.

Acestea vor putea fi folosite atât pentru serviciul UberX, cât și pentru UberSELECT. Planurile tarifare propuse se înscriu între aproximativ 240 de euro și 700 de euro pe lună (fără TVA), în funcție de valoarea mașinii și numărul de kilometri contractați.

Suma lunară acoperă taxele de înmatriculare, reviziile, impozitul, taxele de service, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA), asigurarea Casco și deprecierea mașinii.

BMW se aliază cu Intel și Mobileye în vederea producerii de tehnologii pentru mașinile fără șofer CITEȘTE ȘI BMW se aliază cu Intel și Mobileye în vederea producerii de tehnologii pentru mașinile fără șofer

Mașina poate fi folosită și în scopuri personale, aplicându-se aceeași limită de kilometri. Acordul de leasing este încheiat între șofer și LeasePlan, iar, în multe cazuri, cheltuielile de leasing ale mașinii sunt deductibile.

Uber, un serviciu care concurează firmele de taxi, propune curse efectuate de către șoferi care dețin mașini cu o vechime de cel mult zece ani.

Serviciul a fost puternic criticat în unele state europene din cauza unor incidente cu șoferii parteneri ai Uber. Unele orașe au nterzis Uber, pe motiv că nu respectă legislația privind serviciile de taxi.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
leaseplan