ULTIMA ORĂ Percheziții DIICOT la sediul Tarom, într-un dosar de delapidare

ULTIMA ORĂ Percheziții DIICOT la sediul Tarom, într-un dosar de delapidare
scris 2 iul 2019

Procurorii DIICOT fac, marți dimineață, percheziții la sediul Tarom și la mai multe persoane, între care un lider sindical, într-un dosar de delapidare care ar viza achiziționarea de piese de schimb pentru avioane.

Perchezițiile făcute de DIICOT au loc la sediul Tarom, dar și la locuințele mai multor persoane vizate în dosar, între care și un lider sindical, scrie News.ro.

Circulația vehiculelor care emit cele mai multe noxe, interzisă la Paris și în împrejurimi CITEȘTE ȘI Circulația vehiculelor care emit cele mai multe noxe, interzisă la Paris și în împrejurimi

Acestea sunt suspectate de delapidare la achiziționarea de piese de schimb pentru avioane.

UPDATE 12.02: Procurorii DIICOT spun că au ridicat documente de la sediul Tarom și au făcut percheziții la punctul de lucru al unui sindicat și în 25 de locuri din București, Ilfov, Prahova, Dâmbovița și Brașov, în dosarul de delapidare și corupție. În acest caz se desfășoară urmărirea penală "in rem".

Procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofițeri de poliție judiciară de la Direcția de Poliție Transporturi, au făcut, marți dimineață, 25 de percheziții domiciliare (14 în București, 7 în Ilfov, două în Prahova și câte una în Dâmbovița și Brașov), într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală "in rem" sub aspectul săvârșirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare și corupție, se arată într-un comunicat de presă trasmis de DIICOT.

"De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii DIICOT - Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene și efectuează o percheziție la punctul de lucru al unui sindicat", scrie în comunicat.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de transporturi din București, Constanța și Brașov, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, Direcției de Investigații Criminale și al luptătorilor S.I.A.S. din Poliția Română.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Perchezițiile DIICOT au avut loc la sediul Tarom și la mai multe persoane, între care un lider sindical, într-un dosar de delapidare care ar viza achiziționarea de piese de schimb pentru avioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
diicot
tarom