Un avion al British Airways care zbura din Londra cu destinația Düsseldorf a aterizat din greșeală la Edinburgh

Un avion al British Airways care zbura din Londra cu destinația Düsseldorf a aterizat din greșeală la Edinburgh
scris 26 mar 2019

Un zbor British Airways cu destinația Dusseldorf în Germania a aterizat în Edinburgh, în Scoția, după ce documentele de zbor au fost completate greșit, scrie BBC.

Pasagerii și-au dat seama de eroare după ce avionul a aterizat și au auzit anunțul „Bun venit la Edinburgh”. Avionul, care a decolat de la Londra a fost apoi redirecționat și a aterizat la Dusseldorf, scrie News.ro.

WDL Aviation a organizat zborul BA printr-un acord de închiriere. BA a informat că lucrează alături de WDL pentru a afla de ce documentele au fost completate greșit.

Probleme la sistemul de direcție: Rechemare pentru cel mai luxos model al Mercedes-Benz în România. LISTA vehiculelor rechemate CITEȘTE ȘI Probleme la sistemul de direcție: Rechemare pentru cel mai luxos model al Mercedes-Benz în România. LISTA vehiculelor rechemate

„Ne-am cerut scuze pasagerilor pentru această întrerupere în călătorie și îi vom contacta pe fiecare în mod individual”, a informat BA într-un comunicat.

În zborul de duminică, avionul a zburat la Edinburgh dus-întors. Se pare astfel că cineva de la WDL a repetat din greșeală același plan de zbor și în următoarea zi, conform BA.

Când echipajul de zbor a ajuns la aeroport luni cel mai probabil ei au văzut Edinburgh scris pe planul de zbor și au urmat ruta veche de zbor.

WDL a informat că lucrează îndeaproape cu autoritățile pentru a investiga cauzele incidentului.

Sophie Cooke, o femeie de 24 de ani care călătorește din Londra în Dusseldorf săptămânal în interes de serviciu, a declarat că atunci când pilotul a anunțat că avionul urmează să aterizeze la Edinburgh toată lumea a presupus că este o glumă. Ea a întrebat apoi membrii echipajului dacă este vorba de ceva serios.

Ulterior, pilotul a rugat pasagerii să ridice mâna dacă destinația lor finală este Dusseldorf iar toată lumea a ridicat mâna.

Pilotul a declarat că nu știe cum s-a întâmplat. El a declarat că nu s-a mai întâmplat niciodată un astfel de incident și că echipajul încearcă să afle ce se poate face”, a afirmat Cooke.

Sophie a afirmat că avionul a staționat în aeroportul din Edinburgh timp de două ore și jumătate pentru ca apoi să decoleze spre Dusseldorf.

„A devenit frustrant. Toaletele erau blocate și nu mai aveam nici mâncare iar aerul era închis”, a adăugat ea.

viewscnt
Afla mai multe despre
british airways
londra
edinburgh