Unele avioane Boeing 737 MAX ar putea avea componente defecte

Unele avioane Boeing 737 MAX ar putea avea componente defecte
scris 3 iun 2019

Administrația Federală pentru Aviație (FAA) din Statele Unite a anunțat duminică faptul că unele avioane Boeing 737 MAX ar putea avea componente fabricate incorect, care trebuie să fie înlocuite, aceasta fiind o nouă problemă pentru grupul Boeing, transmite Reuters.

Potrivit FAA, până la 148 de voleții de bord de atac fabricați de un furnizor al Boeing sunt afectați Acest tip de voleți sunt montați pe 133 de avioane 737 NG și 179 de 737 MAX la nivel mondial, scrie News.ro.

DOCUMENT Istoria scutirii de impozit pe salariu a IT-iștilor, una dintre cele mai vechi facilități fiscale românești. Cum justifica Adrian Năstase măsura în urmă cu 18 ani CITEȘTE ȘI DOCUMENT Istoria scutirii de impozit pe salariu a IT-iștilor, una dintre cele mai vechi facilități fiscale românești. Cum justifica Adrian Năstase măsura în urmă cu 18 ani

Defectarea completă a acestor voleți nu va avea ca efect pierderea totală a avionului, dar acesta ar fi deteriorat în zbor.

Pe de altă parte, Boeing trebuie să prezinte FAA o actualizare software pentru 737 Max pentru a obține reluarea zborurilor, după doua accidente produse într-un interval de mai puțin de cinci luni. Boeing nu a comentat imediat informațiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing 737 max
faa