FOTO BMW va crea designul șalupelor de lux Sea Ray. Acord cu unul dintre cei mai renumiți constructori de șalupe de lux

FOTO BMW va crea designul șalupelor de lux Sea Ray. Acord cu unul dintre cei mai renumiți constructori de șalupe de lux
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 feb 2021

Constructorul de mașini premium BMW a semnat un acord de colaborare cu unul dintre cei mai renumiți constructori de șalupe de lux, Sea Ray, pentru a realiza un nou limbaj de design pentru bărci.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW, prin intermediul companiei de desing proprii, Designwork, se va ocupa de crearea unui nou limbaj de design pentru marca Sea Ray, cel mai mare producător de șalupe de agrement premium și de lux. Cele două companii au anunțat semnarea unui acord, în virtutea căruia va fi lansat și primul model: Sundancer 370 Outboard.

"Designul Sea Ray este foarte ușor de recunoscut, iar obiectivul nostru în această colaborare a fost de a consolida și mai mult ADN-ul de design prin prezentarea celor mai emblematice caracteristici într-o execuție modernă a designului. Rezultatul este o estetică deopotrivă clasică și modernă, care este folosită pentru a inspira următoarea generație de bărci Sea Ray." a declarat Johannes Lampela, director de design industrial la Designworks

Și directorul de design de la Sea Ray crede că tradițiile mărcii vor benefica ca urmare a celor două companii. "Prin colaborarea cu Designworks am reușit să producem un set nou de principii de design care să aducă un omagiu trecutului mărcii noastre și în același timp să indice viitorul, rezultatul fiind aspect incontestabil Sea Ray. Un rezultat al colaborării a fost definirea a patru caracteristici-cheie de design pentru a informa că modelele Sea Ray merg mai departe: elegant, încrezător, atletic și distinctiv" spune Charlie Foss, directorul de design Sea Ray.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

"Designul inspirat din automobile face parte din istoria Sea Ray, datând din colaborarea cu Harley Earl Associates la începutul anilor '60. A fost important să fim parteneri cu un grup care are o înțelegere cuprinzătoare a mobilității viitoare și capacitatea de a dezvolta concepte în vederea contextelor viitoare", a spus directorul Sea Ray, Charlie Foss.

Noul model Sundancer 370 va fi disponibil pentru comandă în America de Nord, ulterior fiind programate lansări și pe celelalte piețe.

Desingworks, companie aparținând BMW, furnizează consultanță pentru clienții din industrii legate de mobilitate, dar principala activitate este cea de realizare de proiecte pentru BMW Group, de la automobile de lux și premium, la motociclete și experiențe digitale. Echipele din studiourile din Los Angeles, München și Shanghai lucrează „la intersecția dintre design, tehnologie și inovație pentru a debloca potențialele de brand și a stimula creșterea afacerilor pentru companiile din întreaga lume”. Printre clienții Desingwork se numără John Deere, Brunswick, Siemens, Corsair, HP și Microsoft.

FOTO BMW va crea designul șalupelor de lux Sea Ray. Acord cu unul dintre cei mai renumiți constructori de șalupe de lux

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
designworks
bmw design sea ray
salupe bmw