VIDEO Al doilea giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei

VIDEO Al doilea giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2022

Pasajul de la Berceni va fi al doilea pasaj de tip giratoriu suspendat care va fi finalizat pe Centura Capitalei după cel de la Domnești. Tocmai ce au fost ridicate toate componentele pentru tablierul metalic circular ce formează viitorul giratoriu suspendat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Proiectul vizează și dublarea centurii Capitalei pe aproape 3 kilometri, iar lucrările ar trebui să se finalizeze anul acesta, scrie Hotnews.ro.

Plan în București - Parchezi doar dacă plătești! Blocarea accesului autovehiculelor pe trotuare CITEȘTE ȘI Plan în București - Parchezi doar dacă plătești! Blocarea accesului autovehiculelor pe trotuare

„În ultimele 5 nopți, macaraua Hulk, care ridică până la 600 de tone, a fost folosită pentru montarea tablierului metalic al pasajului Berceni, respectiv inelul central, precum și tronsoanele de legătură între inelul central și rampele pasajului”, spune secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.

Pasajul de la Berceni nu este singurul de tipul giratoriu suspendat aflat acum în construcție pe Centura Capitalei. În prezent sunt în execuție încă trei astfel de pasaje. Pasajul suprateran de la Domnești va fi primul pasaj de tip Giratoriu suspendat ce va fi finalizat pe Centura Capitalei. Un alt pasaj de tip giratoriu suspendat cu o formă mai alungită se construiește acum la intersecția centurii cu Olteniței. Un alt astfel de pasaj, doar că rămas mult în urmă cu execuția, va fi la intersecția Centurii cu DJ301-Cernica.

viewscnt
Afla mai multe despre
centura capitalei
sens giratoriu