VIDEO Noile mașini de poliție, inscripționate ca în Germania, au ieșit deja pe stradă

VIDEO Noile mașini de poliție, inscripționate ca în Germania, au ieșit deja pe stradă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 16 iul 2020

Noile autospeciale de poliție, cu inscripționări asemănătoare cu cele din Germania, au început să iasă pe stradă, la polițiile din țară. Inspectoratul de Poliție Județean Argeș este printre primele subunități de poliție din țară care au primit noile mașini Dacia, în baza contractului semnat între MAI și Automobile Dacia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Dispozitivul ideal pentru activitățile tale din fiecare zi CITEȘTE ȘI Dispozitivul ideal pentru activitățile tale din fiecare zi

Argeșenii sunt primii români care au ocazia să vadă pe stradă noile mașini ale Poliției Române, cu inscripționări asemănătoare cu cele din Germania sau alte state europene. IPJ Argeș a primit un lot de 17 autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră, atât la poliția urbană a municipiului Pitești, cât și la poliția rutieră. De asemenea, au primit vehicule noi de intervenție polițiile rurale din șase comune.

După cum anunță polițiștii, toate mașinile au dotări speciale: sisteme acustice și vizuale de avertizare, alte dispozitive pentru îndeplinirea misiunilor și sunt colantate după noua grafică.

Producția de automobile din România: Dacia Logan, creștere surprinzătoare. Ford înregistrează de asemenea un avans, cu două modele produse CITEȘTE ȘI Producția de automobile din România: Dacia Logan, creștere surprinzătoare. Ford înregistrează de asemenea un avans, cu două modele produse

Ministerul Afacerilor Interne plătește în total 100 de milioane de euro (483 de milioane de lei) pentru cele 6.744 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, dar și două exemplare Dokker produse în Maroc. În total sunt 3.360 berline Logan și 3.382 SUV-uri Duster, care vor fi livrate treptat de compania deținută de Renault Group.

Minstrul Marcel Vela a spus că vrea să reîmprospăteze imaginea Poliției Române, pe care dorește să o transforme în Poliția Națională.

Dacia a reușit să-și reducă declinul producției din acest an, anunțând peste 22.149 de unități fabricate în iunie, cu 30% mai puține decât anul trecut, cu o performanță pentru modelul Logan, care s-a fabricat în 4.572 de unități, o creștere de 43% față de anul trecut, ca urmare a producției vehiculelor destinate poliției.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia logan politie
masini politie inscriptionate
masini politie germania