VIDEO Pasajul Europa Unită a fost deschis

VIDEO Pasajul Europa Unită a fost deschis
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2023

Circulația pe pasajul Europa Unită a fost deschisă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat că circulația pe pasajul Europa Unită va fi deschisă cel mai târziu pe 6 decembrie.

DN Agrar, controlată de familia olandeză de Boer, dublează profitul net: Ne pregătim inclusiv continuarea instalării de roboți în ferme CITEȘTE ȘI DN Agrar, controlată de familia olandeză de Boer, dublează profitul net: Ne pregătim inclusiv continuarea instalării de roboți în ferme

Testele de rezistență au debutat la începutul lunii noiembrie pentru Pasajul de la Metalurgiei, podul care se construiește pe șoseaua Turnu Măgurele la intersecția cu bulevardele Alexandru Obregia și Metalurgiei. Testele au fost făcute cu opt camioane încărcate și o greutate totală de 320 de tone. „Soluția de iluminare arhitecturală (vortex-ul) a fost și motiv de scandal și proces la Tribunalul București între primarii Băluță și Negoiță, primarul sectorului 3 fiind acuzat că ar fi copiat fără acord vortexul de la Metalurgiei pentru Pasajul Pallady, la intrarea pe A2.

Pasajul cu o lungime de 650 metri care se ridică la intersecția bulevardul Alexandru Obregia cu șoseaua Turnu Măgurele și Metalurgiei este numit „Europa Unită” și, pe lângă funcția de fluidizare a circulației ar urma să devină și un reper arhitectural, a transmis Primăria de sector.

„Europa Unită, noul pasaj rutier suprateran pe care Primăria Sectorului 4 l-a construit la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va putea concura cu cele mai avangardiste și moderne proiecte de infrastructură mare din capitale europene. Cu o lungime de peste 650 de metri, pasajul are două benzi de circulație pe fiecare sens pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
daniel băluță
pasaj