Peste 100 de zboruri din Hong Kong au fost anulate. Haos și la metrou

Peste 100 de zboruri din Hong Kong au fost anulate. Haos și la metrou
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2019

Peste o sută de zboruri au fost anulate la Hong Kong, au anunțat autoritățile aeroportuare luni dimineață, într-un moment în care manifestanții pro-democrație lansează o mișcare de grevă generală pentru a crește presiunea asupra autorităților pro-Beijing, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel puțin 105 zboruri erau menționate ca anulate pe lista de plecări a aeroportului din Hong Kong. Contactat de France Presse, un purtător de cuvânt al aeroportului nu a furnizat motive pentru aceste anulări și s-a limitat să declare că pasagerii trebuie să verifice dacă zborul lor este prevăzut sau nu pentru plecare, scrie Agerpres.

Bulgaria rămâne în cursa pentru găzduirea viitoarei uzine Volkswagen din Europa de Est – Ministru CITEȘTE ȘI Bulgaria rămâne în cursa pentru găzduirea viitoarei uzine Volkswagen din Europa de Est – Ministru

Haosul s-a abătut luni dimineață și asupra metroului din Hong Kong, unul recunoscut pentru eficiența sa.

Militanții pentru democrație au coborât în stațiile de metrou la o oră de vârf și au menținut în mod deliberat ușile vagoanelor deschise pentru a împiedica garniturile să plece, provocând cozi lungi și uneori chiar acroșaje între pasagerii furioși și manifestanți.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
hong kong
zboruri anulate