VIDEO Peste 50 de autospeciale noi au intrat in dotarea Jandarmeriei Române

VIDEO Peste 50 de autospeciale noi au intrat in dotarea Jandarmeriei Române
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2024

Peste 50 de autospeciale noi au intrat astăzi în dotarea Jandarmeriei Române, în urma unui proiect finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Ministerul Afacerilor Interne este unul din cele mai bine echipate, din punct de vedere logistic, ministere din regiunea noastră europeană. Spun acest lucru nu numai cu satisfacție și cu mândria conducătorului de instituție, dar o spun și cu bucuria cetățeanului care vede că o instituție se adaptează, se modernizează, se echipează, folosește util banii cetățenilor și, în același timp, știe să atragă fonduri externe rambursabile și nerambursabile, de toate tipurile care stau la dispoziție. Nu greșesc, și e demonstrabil acest lucru, dacă spun că Ministerul Afacerilor Interne este un model de instituție în ceea ce privește absorbția banilor, cheltuirea bugetelor publice în mod corect și util și legal și echiparea forțelor sale. Acest lucru va continua, această practică va continua", a declarat ministrul de resort, Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

FOTO Iohannis - supus tirului de întrebări în Parlamentul European pentru falimentul Euroins CITEȘTE ȘI FOTO Iohannis - supus tirului de întrebări în Parlamentul European pentru falimentul Euroins

Un număr de 51 de autospeciale, achiziționate în cadrul proiectului "Consolidarea infrastructurii și a pregătirii pentru situații critice de urgență", finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, au fost recepționate miercuri și au intrat în dotarea structurilor Jandarmeriei Române.

Valoarea totală a achiziției este 12,88 milioane lei, iar unitățile beneficiare ale acestor mijloace pentru intervenție sunt cele 41 de inspectorate de jandarmi județele, cele opt grupări de jandarmi mobile, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, precum și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, arată instituția. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jandarmerie
masini