VIDEO Premieră mondială: Noul VW Polo cu sistem de conducere (semi)autonomă

VIDEO Premieră mondială: Noul VW Polo cu sistem de conducere (semi)autonomă
scris 23 apr 2021

Volkswagen a prezentat în premieră noul Polo, unul dintre cele mai vândute hatchback-uri de clasă mică din Europa și din lume. Printre trăsăturile noului model se remarcă ieșirea designului acestuia din zona rece, germană, și revenirea la un stil mai dinamic, cu forme organice.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Noul Volkswagen Polo a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment online, la doar câteva zile după debutul din China al modelului ID.6. Cele două automobile reprezintă, în acest moment contrastul perfect între viitorul către care merge marca germană, cu mașini electrice, SUV-uri, și zona clasică, încă cerută de piață, cu vehicule propulsate de motoare cu combustie, mașini urbane dar care oferă o autonomie suficientă pentru deplasări foarte lungi.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Chiar dacă păstrează o bună parte din liniile și detaliile vechiului model, specific unui facelift, noul VW Polo aduce un design nou în zona frontală, ieșind astfel din paradigma liniilor drepte, geometrice, în care intrase în epoca Walter de Silva. Noile faruri revin la curbele de acum trei generații, în timp ce proporțiile și liniile generale ale mașinii aduc, parcă, mai multă sportivitate.

FOTO Soluție inovatoare pentru toți șoferii cu probleme pe traseu. În mai puțin de 5 minute ai soluția CITEȘTE ȘI FOTO Soluție inovatoare pentru toți șoferii cu probleme pe traseu. În mai puțin de 5 minute ai soluția

Și chiar dacă Polo rămâne un pilon important în vânzările mărcii VW pe zona de motoare cu combustie, Polo aduce pe piață tehnologie de ultimă generație, atât în ceea ce privește motorizările, cât și din punct de vedere al conectării sau asistenței. Printre altele, VW se laudă cu primul model din clasa supermini care oferă tehnologie de conducere autonomă, sub forma pachetului IQ.DRIVE Travel Assist, și cu IQ.LIGHT, farurile cu matrice LED care stau la baza luminii inteligente.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw polo
noul polo
iq.drive
masini autonome