VIDEO Prima TV: Avion Blue Air pe ruta Praga - București, depresurizat înainte de aterizare, pasagerii au avut nevoie de măștile de oxigen pentru a putea respira

VIDEO Prima TV: Avion Blue Air pe ruta Praga - București, depresurizat înainte de aterizare, pasagerii au avut nevoie de măștile de oxigen pentru a putea respira
scris 12 oct 2021

Momente tensionate în timpul unui zbor pe ruta Praga - București. Cu 20 de minute înainte de aterizare, aeronava s-a depresurizat, iar pasagerii au avut nevoie de măștile de oxigen pentru a putea respira. În câteva minute, piloții au coborât avionul de la peste 10.000 de metri la 2.000.

Peste 100 de pasageri se aflau la bordul aeronavei Blue Air, care se întorcea de la Praga spre București. Problemele au apărut cu 20 de minute înainte de aterizare, arată Prima TV.

Benzină - Dacă vă sperie prețurile pe care le vedeți acum la pompă, țineți-vă bine! CITEȘTE ȘI Benzină - Dacă vă sperie prețurile pe care le vedeți acum la pompă, țineți-vă bine!

Piloții au coborât avionul de la 10.000 de metri la 2.000.

”A fost o situație care se întâmplă foarte rar, dar se poate întâmpla oricând. Comandantul a acționat foarte rapid, sau respectat toate procedurile și a făcut tot ceea ce a fost necesar ca pasagerii să ajungă în siguranță la sol. (…) Așteptăm zilele următoare expertiza tehnică pentru a afla mai multe detalii legate de cauza depresurizării avionului.” , au transmis reprezentanții companiei aeriene.

Expertul în aviație Sorin Stoicescu susține că ar putea fi vorba de fapt despre o eroare a aparaturii de zbor.

Pe aeroportul Henri Coandă avionul a fost așteptat de o ambulanță și de pompieri. Din fericire, niciun pasager nu a avut nevoie de asistență medicală.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion depresurizat
praga