VIDEO Prima TV Zboruri mai puține, dar bilete mai scumpe

VIDEO Prima TV Zboruri mai puține, dar bilete mai scumpe
scris 17 ian 2021

Pandemia a pus la pământ traficul aerian. Zborurile către România au scăzut dramatic. În luna decembrie, numărul curselor din statele europene unde trăiește o parte semnificativă din diaspora a avut un recul de până la 72%, arată un studiu, prezentat de Prima TV.

Printre țările cu scăderi semnificative ale numărului de zboruri spre România se numără Germania – cu minus 64%, Spania – cu o scădere de 58%, Franța – cu minus 44% și Marea Britanie – cu un recul de 32%, arată date Vola.ro. Din cauza numărului scăzut de zboruri, prețul biletelor de avion a crescut cu aproape 21% în perioada Sărbătorilor.

Criptomonedele nu mai au un viitor criptat: OCDE și UE doresc reglementarea monedelor digitale. O nouă directivă la orizont CITEȘTE ȘI Criptomonedele nu mai au un viitor criptat: OCDE și UE doresc reglementarea monedelor digitale. O nouă directivă la orizont

Prețul mediu pentru un zbor din Marea Britanie în România a fost de 172 de euro/persoană, o creștere cu 20% față de 2020. Costul mediu al unui zbor din Franța a fost de 186 euro/persoană, cu o creștere de 22% față de 2019.

Implicarea este parte din ADN-ul Starbucks România CITEȘTE ȘI Implicarea este parte din ADN-ul Starbucks România

Românii care au venit în țară în 2020, din Germania, au cheltuit în medie cu 15% mai mult comparativ cu 2019, respectiv 168 euro/persoană. Prețurile pentru cursele dinspre Spania au avut cea mai mare creștere, în medie, cu 27% față de 2019, iar românii au plătit în 2020 circa 185 euro/persoană.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

Norocoșii au putut însă achiziționa și bilete la preț de chilipir. Cel mai ieftin zbor rezervat a fost din Marea Britanie spre România și a costat sub 6 euro/persoană. Pe de altă parte, cea mai scumpă destinație europeană a anului 2020 a fost Suedia, unde prețul unui bilet de avion înspre România a costat 835 de euro/persoană.

Wellbeing în pandemie – Cum a derulat Auchan Romania un program de mental wellbeing cu Wellington CITEȘTE ȘI Wellbeing în pandemie – Cum a derulat Auchan Romania un program de mental wellbeing cu Wellington

viewscnt
Afla mai multe despre
bilete de avion
zboruri