VIDEO SUA: Doi bărbați au murit în accidentul unei mașini Tesla. Poliția suspectează că vehiculul era pe pilot automat

VIDEO SUA: Doi bărbați au murit în accidentul unei mașini Tesla. Poliția suspectează că vehiculul era pe pilot automat
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2021

Doi bărbați au murit în statul american Texas în accidentul unei mașini Tesla despre care poliția spune că era pe pilot automat, au relatat duminică media din SUA, preluate de DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul dintre bărbați se afla pe locul din dreapta față, iar celălalt, pe bancheta din spate în momentul în care mașina a ieșit de pe șosea, a intrat într-un copac și apoi a luat foc, au relatat Wall Street Journal și New York Times, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al poliției din comitatul Harris, în statul Texas, scrie Agerpres.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Conform investigațiilor preliminare, poliția "este sigură în proporție de 99,9%" că nu se afla nimeni la volan, a spus purtătorul de cuvânt.

Wall Street Journal a scris că autoritățile încă investighează dacă programul de asistență pentru șofer al mașinii era pornit.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Recomandările oficiale ale Tesla menționează că funcția de pilot automat de pe mașinile sale reduce sarcinile șoferului, dar ar trebui să fie folosită doar cu un șofer pe deplin atent, care este cu mâinile pe volan și este pregătit să preia oricând controlul.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Deși aceste funcții devin tot mai puternice, ele încă nu transformă mașina într-un vehicul autonom.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
accident