VIDEO Un avion al Turkish Airlines s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din Kîrgîzstan

VIDEO Un avion al Turkish Airlines s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din Kîrgîzstan
scris 16 ian 2017

Bilanțul accidentului de avion din Kîrgîzstan a crescut la cel puțin 36 de morți, dintre care șase copii, au anunțat autoritățile citate de la Repubblica.

Bilanțul ar putea crește, în condițiile în care aeronava, care s-a prăbușit într-o zonă rezidențială, a distrus 35 de case, scrie News.ro.

Compania Turkish Airlines, care opera avionul, a transmis condoleanțe victimelor și și-a exprimat regretul pentru tragedie.

Ministerul Sănătățiii a precizat că unul dintre cei patru membri ai echipajului aflați la bord a supraviețuit.

Motivarea CCR pe darea în plată așteptată de bănci și clienți: Contractele trebuie reașezate după principii de echitate și bună-credință, dacă au intervenit riscuri de amploare CITEȘTE ȘI Motivarea CCR pe darea în plată așteptată de bănci și clienți: Contractele trebuie reașezate după principii de echitate și bună-credință, dacă au intervenit riscuri de amploare

Potrivit administrației aeroportului Manas, avionul, un Boeing 747, urma să facă o escală pe aeroportul aflat la circa 24 de kilometri de capitala Bișkek, în drum de la Hong Kong la Istanbul. S-a prăbușit când a încercat să aterizeze în condiții de ceață densă, la ora locală 7.31 (3.31 ora României).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turkish airlines
accident avion
avion prabusit kîrgîzstan