Volkswagen explorează mașini zburătoare în China

Volkswagen explorează mașini zburătoare în China
scris 10 feb 2021

Volkswagen AG a anunțat că efectuează un studiu de fezabilitate în China privind mașinile zburătoare, alăturându-se astfel companiilor care analizează potențiala tehnologie, transmite Reuters.

"Pe lângă conducerea autonomă, conceptul de mobilitate verticală ar putea fi următorul pas pentru a duce abordarea noastră privind mobilitatea în viitor, în special pe piața chineză extrem de tehnică. Prin urmare, investigăm potențialele concepte și parteneri într-un studiu de fezabilitate, pentru a identifica posibilitatea industrializării acestei abordări", se arată într-un comunicat al grupului german.

FOTO & VIDEO Premieră mondială pentru Audi e-tron GT, cel mai puternic rival electric al lui Tesla Model S CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Premieră mondială pentru Audi e-tron GT, cel mai puternic rival electric al lui Tesla Model S

Într-un interviu realizat prin intermediul rețelei Linkedin cu directorul general al Volkswagen, Herbert Diess, șeful sibsidiarei VW din China, Stephan Woellenstein, a afirmat că firma vrea să dezvolte o dronă care ar putea obține licență, pentru a lua parte la această piață a viitorului, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
mașini zburătoare
china