Volkswagen și Fiat Chrysler discută o colaborare pentru vehicule comerciale ușoare

Volkswagen și Fiat Chrysler discută o colaborare pentru vehicule comerciale ușoare
scris 25 aug 2017

Volkswagen și Fiat Chrysler poartă discuții preliminare pentru o colaborare în vederea producerii de vehicule comerciale ușoare, a declarat o sursă apropiată situației, transmite Reuters.

”Totul este foarte vag, trebuie să vedem dacă vor continua”, a spus sursa, arată news.ro.

Reprezentanții Fiat Chrysler au refuzat să comenteze.

Informațiile despre discuții au fost publicate inițial de publicația Wall Street Journal, potrivit căreia o astfel de cooperare ar putea include versiunile viitoare ale modelului van Caddy al VW și camioneta de dimensiuni medii Amarok a producătorului auto german.

Informația a apărut după ce grupul chinez Great Wall Motor a dezvăluit pentru Automotive News, în această săptămână, că ar fi interesat să cumpere divizia Jeep de la Fiat Chrysler.

Great Wall a recunoscut că ar trebui depășite obstacole majore, pentru ca un astfel de acord să aibă loc.

Sursele citate de WSJ au spus că Volkswagen nu este interesat în prezent de Jeep și că nu are în vedere o ofertă de preluare a Fiat Chrysler.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fiat
vw