Volvo și-a deschis magazin online, inclusiv pentru credite și leasing

Volvo și-a deschis magazin online, inclusiv pentru credite și leasing
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 mai 2019

Volvo a început să vândă mașini online, prima platformă fiind deschisă pentru piața din Marea Britanie, aceasta fiind în același timp un test pentru celelalte piețe din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cumpărătorii de mașini Volvo au la dispoziție, de acum, o platformă online, de pe care își pot cumpăra unul dintre modelele mărcii. Platforma este disponibilă deocamdată pentru clienții din Marea Britanie, dar ea va fi extinsă în toată Europa, în funcție de rezultatele obținute.

Pentru a cumpăra, este nevoie de o înregistrare a clienților, care vor primi un ID de conectare, pe baza căruia vor putea alege mașina preferată.

„Avem dovezi clare care arată că toate piețele din Vestul Europei, în particular consumatorii din Marea Britanie, au o predispoziție mare pentru achizițiile online”, a declarat Jon Wakefield, șeful Volov din Marea Britanie, argumentând astfel alegerea acestei piețe pentru început.

Producția lui VW Golf 8 începe în septembrie, dar mașina nu va fi prezentă la Frankfurt CITEȘTE ȘI Producția lui VW Golf 8 începe în septembrie, dar mașina nu va fi prezentă la Frankfurt

Deși mai sunt și alte mărci care vând mașini online în Marea Britanie, Volvo va fi prima care va oferi toate tipurile de finanțare, inclusiv semnătura electronică pentru contractele de credit.

Potrivit reprezentanților Volvo, clienții privați, cărora le este destinată platforma, au avut o pondere de aproape jumătate din totalul achzițiilor Volvo de anul trecut, în Marea Britanie, iar dintre ei 90% au folosit o metodă de finanțare. Site-ul Volvo va oferi toate metodele de leasing și credit existente pe piață.

Volvo a spus că nu va încerca să concureze la prețuri cu site-urile agregatoare de oferte auto ale dealerilor, ci va încerca să ofere o experiență premium cumpărătorilor.

Potrivit lui Wakefiled, una dintre experiențele cumpărătorilor va fi la momentul configurării mașinii, unde vor putea vedea direct valoarea ratei în funcție de opționalele bifate.

Platforma va permite inclusiv opțiunea de trade-in (cunoscută în România în mod eronat ca buy-back), respectiv predarea unei mașini vechi contra unei sume ce va fi avans la mașina nouă.

Cei de la Volvo au spus că deschiderea achizițiilor online nu înseamnă sfârșitul dealerilor tradiționali.

viewscnt
Afla mai multe despre
volvo
masini online
volvo online
magazin volvo
credit auto
finantare volvo