Wizz Air se extinde la Iași: alocă încă o aeronavă și anunță 6 rute noi

Wizz Air se extinde la Iași: alocă încă o aeronavă și anunță 6 rute noi
scris 11 aug 2017

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare operator aerian din România, a anunțat că va continua să își extindă operațiunile din Iași și va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 acelei baze începând cu aprilie 2018.

Totodată, WIZZ va lansa șase rute noi din Iași spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmö (Suedia) și Paris Beauvais (Franța). Noile rute, alături de creșterea frecvențelor pe rutele populare spre Milano Bergamo, Tel Aviv și Roma Fiumicino, sunt parte din programul de vară 2018 WIZZ din Iași.

Noile rute WIZZ spre Suedia, Olanda, Grecia și Danemarca sunt singurele conexiuni directe din Iași cu țările respective. Odată cu sosirea noii aeronave, frecvențele pe trei dintre cele mai populare curse WIZZ din Iași vor crește la patru/săptămână spre Tel Aviv și Milano Bergamo și la trei/săptămână spre Roma Ciampino.

Aproape toate locurile de cazare de pe litoral, rezervate pentru minivacanța de Sfânta Maria CITEȘTE ȘI Aproape toate locurile de cazare de pe litoral, rezervate pentru minivacanța de Sfânta Maria

Ca urmare a extinderii operațiunilor sale la două aeronave moderne în 2018, Wizz Air va avea o echipă locală mai mare de 70 de angajați, iar noi sesiuni de recrutare au fost deja programate în septembrie, octombrie și noiembrie, la Iași.

Wizz Air și-a început operațiunile de la Aeroportul Internațional Iași în 2013.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinații din 43 de țări. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
wizz air
aeroport iasi