Xiaomi vrea să lanseze mașini electrice

Xiaomi vrea să lanseze mașini electrice
scris 26 mar 2021

Xiaomi, companie chineză cunoscută pentru smartphone-uri și pentru trotinete electrice, vrea să lanseze propriul brand de mașini electrice și se va alia cu Great Wall, companie auto care a vândut mașini și în România, spun surse citate de Reuters.

Mașina ar putea ieși pe piață în 2023, scrie Hotnews.ro.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Xiaomi va apela la Great Wall, companie care a produs anul trecut peste un milion de mașini în China și care va produce și pentru BMW.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Pe cont propriu ar fi durat foarte mult, însă printr-un parteneriat cu un constructor matur, Xiaomi poate aduce repede mașinile pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
mașini electrice