British Romanian Investment Partnership, parte a fondului de investiții britanic ARDC, va iniția, în următorii 2 ani, mai multe proiecte imobiliare în România

British Romanian Investment Partnership, parte a fondului de investiții britanic ARDC, va iniția, în următorii 2 ani, mai multe proiecte imobiliare în România
scris 27 nov 2017

Compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiții britanic ARDC va iniția, în următorii 2 ani, mai multe proiecte imobiliare în România, vizând construcția unui complex de apartamente în zona Timpuri Noi din București, a unui  de case individuale, tip boutique, la Măgurele și a unui complex rezidențial în cartierul bucureștean Ghencea.

Complexul din zona Timpuri Noi va avea 130 de apartamente, iar ansamblul din Măgurele va însuma 40  de case. Complexul din Ghencea va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente de 2 și 3 camere, cu regim mic de înălțime. 

Dezvoltatorul British Romanian Investment Partnership a finalizat în luna octombrie, tot în Ghencea, ansamblul rezidențial New Residence București, o investiție de 10 milioane de euro, astăzi cu un grad de ocupare anunțat de 80%.

EXCLUSIV Cătălin Homor, fostul șef al Metrorex și Companiei de Infrastructură Rutieră, angajat de Copos pentru a construi turnul de birouri de peste 100 de metri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cătălin Homor, fostul șef al Metrorex și Companiei de Infrastructură Rutieră, angajat de Copos pentru a construi turnul de birouri de peste 100 de metri

Dezvoltat pe o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, New Residence totalizează 214 de apartamente împărțite în 7 tronsoane, în regim de înălțime mic (parter + 2 etaje + mansardă). Locuințele sunt disponibile la prețul de vânzare  de 1.000 euro/metru pătrat, cu TVA 5% și balconul bonus.

ARDC este înregistrat în Marea Britanie, fiind asociatul majoritar al companiei British Romanian Investment Partnership.

Fondul mai are o investiție imobiliară în București, finalizată în 2015, respectiv New Residence Măgurele, care include 188 de apartamente, 4 spații comerciale și 8 case de tip individual și duplex.

viewscnt
Afla mai multe despre
british romanian investment partenership