Bursele Liviu Iancu pentru jurnaliști - câștigătorul lunii iulie

Bursele Liviu Iancu pentru jurnaliști - câștigătorul lunii iulie
scris 2 aug 2021

Noi materiale au fost transmise de către colegii din presă pentru "Bursele Liviu Iancu", o inițiativă a Profit.ro și EAD.ro, susținută de grupul Nordis.

În urma selecției realizate de redacția Profit.ro, cele mai multe voturi au fost acordate acum jurnalistului Traian Deleanu, redactor șef, pentru materialul "În grija nimănui: tratăm pandemia cu apă de ploaie, chiar și în spitale. Am descoperit dezinfectanți și cu 0% substanță activă", publicat de Turnul Sfatului, Sibiu (materialul poate fi citit AICI).

Materialele clasate pe următoarele două locuri vor fi luate în considerare în continuare, la momentul acordării următoarei burse.

Traian Deleanu devine, astfel, câștigătorul bursei aferente lunii iulie.

Bursele acordate anterior pot fi văzute AICIAICIAICIAICIAICI și AICI

Îi încurajăm pe toți colegii din presă - indiferent de platforma pe care au publicat (radio, TV, presă scrisă) și de vârstă – să trimită în continuare, pe adresa de e-mail profit@profit.ro, materiale nu mai vechi de 3 luni, pentru a concura la obținerea bursei, în cuantum de 2.500 de lei.

Îi rugăm de asemenea pe colegi să nu trimită mai mult de 2 materiale lunar.

Genuri jurnalistice pentru care acordăm burse:

- REPORTAJ Sunt apreciate: subiectul ales, unghiul de abordare, componenta vizuală, calitatea informației și a datelor, coerența stilistică, scriitura

- INVESTIGAȚIE / ANCHETĂ Sunt evaluate: calitatea documentării și a surselor, impactul materialului, relevanța subiectului, coerența stilistică

- OPINIE / PAMFLET Apreciem: coerența ideilor, calitatea scriiturii, umorul

Tematica materialelor jurnalistice poate fi din orice domeniu al vieții sociale, nu doar din domeniul economic.

Câștigătorii burselor acordate lunar sunt desemnați de un juriu format din toți jurnaliștii Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa liviu iancu
profit
ead