C&A se extinde în România

C&A se extinde în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 apr 2019

Grupul de modă C&A, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală, se extinde în Capitală pregătindu-și intrarea într-un nou centru comercial, Plaza România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

C&A, care a deschis primul magazin din București în 2009, mai are astăzi spații în mall-urile Veranda, Militari Shopping Center, Sun Plaza, AFI Cotroceni, Promenada, ca și 32 de magazine în 28 de județe.

În 2017, ultimul an raportat, cu 270 de angajați, grupul a avut afaceri de 441,7 milioane lei și un profit de 44,7 milioane lei.

Tranzacție: Lanțul austriac Cineplexx cumpără cinematograful din Băneasa Shopping City de la Gabriel Popoviciu, aflat la Londra-surse CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lanțul austriac Cineplexx cumpără cinematograful din Băneasa Shopping City de la Gabriel Popoviciu, aflat la Londra-surse

La nivel global, C&A are circa 51.000 angajați și 1.899 de magazine în 21 de țări, cu venituri anuale de peste 6 miliarde de euro.

Grupul a fost fondat în 1841 de frații  Clemens and August Brenninkmeijer, în Olanda, fiind parte a Cofra Holding, cu sediul în Elveția.

viewscnt
Afla mai multe despre
c&a
plaza romania
mall