Caba Group din Turcia lansează un proiect imobiliar de 50 de milioane de euro în nordul Capitalei

Caba Group din Turcia lansează un proiect imobiliar de 50 de milioane de euro în nordul Capitalei
scris 19 sep 2018

Compania de dezvoltare imobiliară Caba Group din Turcia lansează un proiect rezidențial situat pe strada Barbu Văcărescu din București, o investiție în valoare de 50 de milioane de euro.

Proiectul, denumit 102 The Address, cuprinde 273 de apartamente cu două, trei și patru camere, ce au ca termen de finalizare sfârșitul anului 2019, precum și o componentă office și una comercială. 

Prețurile de achiziție pornesc de la 90.000 de euro.

CONFIRMARE FOTO Carrefour a adus ca CEO pentru România un fost inspector de finanțe, din pepiniera care i-a format pe actualul președinte al Franței Emmanuel Macron, pe Jean-Claude Trichet și pe Pascal Lamy CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Carrefour a adus ca CEO pentru România un fost inspector de finanțe, din pepiniera care i-a format pe actualul președinte al Franței Emmanuel Macron, pe Jean-Claude Trichet și pe Pascal Lamy

Caba Group reprezintă un grup de companii reunite cu activitate în diverse domenii de business, precum construcții și imobiliare, producție de energie electrică din surse regenerabile și turism. Activitatea de construcții a început din 1998 sub denumirea CABA și a constat în construcția de proiecte de infrastructură de mare anvergură și locuințe în Ankara și alte orașe majore din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
caba group
apartamente
proiect imobiliar