Retailerul polonez Pepco deschide un nou magazin pe piața locală

Retailerul polonez Pepco deschide un nou magazin pe piața locală
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2018

Retailerul polonez de tip discount Pepco, comerciant de  haine, accesorii și decorațiuni pentru casă, aflat pe piața locală de 4 ani, deschide un magazin în Unirea Shopping Center din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, Pepco a anunțat că va deschide o unitate și în Unirea Shopping Center din Brașov.

Magazinul va avea 800 de metri pătrați.

Pepco a deschis primele magazine în România la sfârșitul anului 2014, acum având o rețea de aproape 200 de unități.

Tranzacția prin care compania AkzoNobel din Olanda, cu venituri de aproape 10 miliarde euro, preia producătorul român de vopsele Savana - în analiza Concurenței CITEȘTE ȘI Tranzacția prin care compania AkzoNobel din Olanda, cu venituri de aproape 10 miliarde euro, preia producătorul român de vopsele Savana - în analiza Concurenței

Rețeaua acoperă toată țara, iar magazinele sunt amplasate pe lângă retaileri mari, precum Kaufland, dar și în cadrul unor mall-uri sau galerii comerciale, cum sunt Mega Mall București, centrul comercial Arcade București și Ploiești Shopping City.

Compania a deschis primul magazin Pepco în Polonia, în 2004, după care s-a extins în Cehia, Slovacia, Ungaria și România, iar anul acesta urmează Croația și Slovenia. Pepco este parte a holdingului de investiții sud-african Pepkor de 13 ani și a grupului Steinhoff International Holdings Limited de 3 ani.

Pepkor are o rețea de peste 4.000 de magazine sub mai multe branduri, precum Pepco, Pep, Ackermans, Macdan și Best&Less, și aproximativ 38.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepco
unirea shopping center