Compania Iulius, controlată de Iulian Dascălu, a ajuns la un portofoliu de 10 clădiri în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca

Compania Iulius, controlată de Iulian Dascălu, a ajuns la un portofoliu de 10 clădiri în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca
scris 5 feb 2018

Portofoliul de spații office al companiei Iulius, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu, a ajuns, la finele anului trecut, la o suprafață de 121.000 metri pătrați închiriabili, după inaugurarea celui de-al doilea imobil de birouri din ansamblul Openville Timișoara, proiect pe care îl realizează împreună cu Atterbury Europe, în proximitatea Iulius Mall.

Iulis deține, în prezent, 10 clădiri clasa A operaționale, realizate sub brandul „United Business Center” (UBC), în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. În ultimele 12 luni, compania a livrat pe piața din Timișoara 31.000 metri pătrați de spații office, în două clădiri: UBC 2 (18.000 metri pătrați , în ianuarie 2017) și UBC 1 (13.000 metri pătrați , în decembrie 2017). Tot aici, compania are în dezvoltare alți 19.000 metri pătrați , în cel de-al treilea imobil de birouri din ansamblul mixt Openville, care va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an. De asemenea, în perioada următoare vor începe lucrările de construcție la o nouă clădire, cea de-a patra, cu o suprafață de 50.000 metri pătrați .

Patru noi retaileri au deschis magazine în Fashion House Outlet Centre din București CITEȘTE ȘI Patru noi retaileri au deschis magazine în Fashion House Outlet Centre din București

În prezent, Iulius deține șase clădiri UBC în complexul urbanistic Palas Iași (72.000 metri pătrați ), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 metri pătrați ) și alte două în ansamblul mixt Openville Timișoara (31.000 metri pătrați ).

Cele 10 imobile găzduiesc sediile a peste 65 de companii și reprezintă spații de muncă moderne pentru aproximativ 11.200 de persoane.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
iulius
iulian dascalu
birouri
openville