Compania românească DocProcess își consolidează biroul din Paris și recrutează un fost manager Xerox

Compania românească DocProcess își consolidează biroul din Paris și recrutează un fost manager Xerox

Patrice Vidal

scris 15 sep 2021

DocProcess, compania românească ce dezvoltă soluții digitale pentru automatizarea proceselor de afaceri în cadrul ecosistemelor de parteneri, deținut de antreprenorii români Daniela și Liviu Apolozan, își consolidează biroul din Paris al companiei, prin cooptarea lui Patrice Vidal și numirea acestuia în funcția de Senior Vice-President Sales & Marketing pentru Europa de Vest.

Înainte de a se alătura DocProcess, Patrice Vidal a lucrat în cadrul Xerox, unde a deținut mai multe funcții de conducere în departamentele de vânzări și marketing, rolul anterior celui din DocProcess fiind de Vicepreședinte al companiei pentru Europa de Nord, Centrală și de Est. Acesta a condus operațiunile de vânzări și marketing din 12 țări.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

În noua sa poziție, Patrice Vidal va fi responsabil de atragerea de noi clienți și dezvoltarea de noi parteneriate în Europa de Vest.Cooptarea lui Patrice în echipa DocProcess vine într-un context favorabil pentru companie datorită faptului că în Franța, începând cu anul 2023 toate companiile vor fi obligate să utilizeze facturarea electronică. Măsura implementată de guvernul francez are ca obiectiv  și reducerea evaziunii fiscale în ceea ce privește taxa pe valoarea adăugată.

Patrice Vidal va lucra în cadrul biroului DocProcess din Paris, inaugurat de companie în aprilie 2020. În Franța, pe lângă Paris, compania mai deține un birou în Grenoble, deschis în 2018 și unde activează un centru de cercetare și dezvoltare. Recent, în aprilie 2021, compania a deschis un birou în USA, în Austin (Texas) sub conducerea lui Salim Sunderji, Group CEO DocProcess.

Soluțiile de automatizare DocProcess sunt utilizate de mai mult de 3.500 de companii, de la multinaționale precum Carrefour, Cora, Lactalis, Mondelez, Strauss, Saint-Gobain, E-mag și până la companii antreprenoriale de tipul E-Boda, Altex și Flanco.

viewscnt
Afla mai multe despre
docprocess
patrice vidal