Apple a anunțat când va lansa iOS 15

Apple a anunțat când va lansa iOS 15
scris 15 sep 2021

Prezentat oficial în vară, în cadrul conferinței WWDC 2021, iOS 15 a fost, din nou, în centrul atenția în cadrul evenimentului de lansare al noilor iPhone-uri.

iOS 15, ca și iPadOS 15, vor fi disponibile din 20 septembrie, a anunțat Apple. Din seara zilei de 20, după ora 20 (ora locală), noile versiuni ale celor două sisteme de operare vor putea fi instalate pe iPhone și iPad.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

În mod normal, disponibilitatea celor două sisteme de operare ar fi putut să înceapă chiar din seara în care Apple a prezentat noile iPhone-uri și iPad-uri. Însă, compania americană tocmai a lansat de urgență un update de securitate și are nevoie de timp pentru a-l integra în noile versiuni.

iOS 15 include mai multe noutăți, în frunte cu Focus Mode, o facilitate care își propune să optimizeze utilizarea smartphone-ului în funcție de prioritățile de moment, prin crearea unor profiluri pentru muncă, relaxare etc.

Pe partea de intimitatea va exista un așa-numit Privacy Report, care-i va prezenta utilizatorului, săptămânal, activitatea aplicațiilor instalate - de câte ori au accesat acestea microfonul, camera, funcția de localizare etc.

VIDEO+DOCUMENT Transelectrica își cumpără drone pentru a depista avariile și a verifica lucrările la sistemul de transport al energiei. Angajații nu vor mai urca pe stâlpi CITEȘTE ȘI VIDEO+DOCUMENT Transelectrica își cumpără drone pentru a depista avariile și a verifica lucrările la sistemul de transport al energiei. Angajații nu vor mai urca pe stâlpi

De cealaltă parte, iPadOS 15 aduce pe iPad unele din funcțiile lansate pe iPhone anul trecut, precum App Library și suportul pentru widget-uri care pot fi plasate oriunde pe ecran.

Apple a anunțat anterior, că, de acum înainte, update-urile de securitate vor putea fi instalate și de către cei care nu folosesc cele mai noi versiuni de iOS și iPadOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios 15
ipados 15
iphone
ipad