Compania românească H2On, premiată a treia oară de International Taste Institute pentru calitatea apei sale

Compania românească H2On, premiată a treia oară de International Taste Institute pentru calitatea apei sale
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 aug 2021

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania românească H2On, care livrează apă la domiciliu și la birou în peste 30 de județe din țară, în aceeași zi, a primit, pentru al treilea an consecutiv, certificarea prestigiosului Internațional Taste Institute din Bruxelles (Belgia). Compania condusă de antreprenorul Nathaniel Geană a fost laureată de juriul internațional de experți cu premiul "Superior Taste Award", aceștia apreciind calitățile incontestabile ale produsului realizat în proporție de 100% în țară noastră.

"Per total, apa de la H2On reprezintă un produs foarte bun, cu un aspect ireproșabil și o salinitate minerală echilibrată. Este o apă dulce, cu o textura fină și un gust răcoritor. Vorbim despre un produs impresionant, echilibrat, care se adresează unui public larg", a arătat juriul format din peste 200 de chefi și somelieri cunoscuți în întreaga lume, proveniți de la restaurante cu stele Michelin din Spania și Franța, dar și din numeroase alte țări europene, precum Italia, Portugalia, Belgia, Olanda sau Ungaria.

Decizia favorabilă apei de la H2On a venit în urma unor teste care au vizat aspectul, olfacția, gustul și senzația finală conferite de produsul românesc. Conform experților, această apă "are o transparență extraordinară și îmbietoare, o aromă delicată și relativ neutră, cu note subtile de mineralitate, o ușoară salinitate, care îi adaugă personalitate, și oferă o senzație finală plăcută, răcoritoare, fiind un produs care potolește setea și este extrem de ușor de digerat".

H2On - calitate deosebită a apei, la prețuri mici!

Compania H2On livrează apă pură, de calitate superioară, cu un gust sublim, la prețuri mici, respectând toate standardele de igienă și folosind purificatoare industriale de top. Compania are sediul în Popești-Leordeni (județul Ilfov), însă funcționează în sistem franciză în județele Prahova, Giurgiu, Teleorman, Ialomița, Arad, Argeș, Vaslui, Buzău, Dâmbovița, Vâlcea, Suceava, Iași, Vrancea, Brăila, Galați, Călărași, Timiș, Constanța, Brașov, Olt, Sibiu, Cluj, Bihor, Satu Mare, Alba, Dolj, Gorj, Mehedinți și Sălaj.

Compania românească H2On, premiată a treia oară de International Taste Institute pentru calitatea apei sale

Astfel, H2On reușește să livreze apă la domiciliu și la birou, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, în aceeași zi în care este plasată comanda, oriunde în București, Ilfov și județele enumerate anterior. "Am conceput un sistem unic și deosebit de eficient de livrare pentru firmele mici și medii care doresc să asigure cantitatea necesară de apă potabilă zilnic, fără efort. Dată fiind logistica aparte pe care am creat-o, am reușit să extindem serviciile pentru a acoperi și nevoile persoanelor fizice. Oferirea acestui serviciu nu impune un volum de consum lunar", se arată pe site-ul companiei.

Pe lângă apă de cea mai bună calitate, H2On livrează și cafea Julius Meinl, LavAzza și Illy. "Nu vom percepe nicio taxă extra, așadar vei plăti numai pentru ce comanzi. Tocmai de aceea, foarte multe companii românești și personalități remarcabile din toate sferele de activitate ne recomandă cu drag", se mai arată pe site-ul H2On.

Nathaniel Geană: "Sunt tare mândru că am reușit să urcăm pe podiumul distribuitorilor de apă la 19 litri din România"

Antreprenorul Nathaniel Geană, care deține business-ul H2On, a pornit de jos în această industrie, iar în tinerețe a cărat, după propriile spuse, mii de bidoane cu apă, pe ploaie sau caniculă. "Am fost agent de livrări, am cărat mii de bidoane cu apă, pe ploaie sau caniculă. Apoi am fost agent de vânzări, manager regional și director executiv al firmei respective (...) După ce am reușit să realizez un exit de succes cu fondul de comerț al companiei respective, mi-am deschis propria afacere", explică antreprenorul. Acesta recunoaște deschis că nu a fost un elev model, însă odată cu trecerea timpului, realizând importanta educației, și-a aprofundat studiile în Drept și Economie.

După ce a reușit să stabilizeze business-ul H2On, care astăzi se bucură de notorietate la nivel național și recunoaștere internațională, Nathaniel Geană și-a descoperit apetența pentru investiții și a pariat pe diferite domenii de activitate: HoReCa, investment, consulting etc.

"Preocuparea permanentă a unui manager este aceea de a-și crește afacerea, de a o stabiliza. Cu toții vrem să avem siguranța zilei de mâine, însă ceea ce puțini realizează este faptul că nu putem atinge acest obiectiv singuri. Întotdeauna, în spatele unui om de succes, stă o echipa puternică. Tocmai de aceea, este extrem de important să investim în oameni, în capacitățile lor, dar și să fim atenți la cerințele pieței, la schimbările de legislație și de atitudine a consumatorului", explică Nathaniel Geană "secretul" succesului H2On și nu numai.

Oferta H2On include bidoane cu apă de 19 litri, pompe electrice, dozatoare, servicii de igienizare dozator, cafea (inclusiv decofeinizată), espressoare. Transportul produselor comandate, atât telefonic, cât și online, este complet gratuit.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
h2on
apa