CONFIRMARE Grupul Monza și Enayati Group investesc 50 de milioane de euro într-un nou proiect medical

CONFIRMARE Grupul Monza și Enayati Group investesc 50 de milioane de euro într-un nou proiect medical

Wargha Enayati

scris 12 iul 2018

Grupul Monza si Enayati Group au semnat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea Revera Medical City în zona Băneasa din București, unul dintre cele mai mari proiecte medicale private, investiție totală de 50 milioane de euro, despre care Wargha Enayati a vorbit într-un interviu Profit.ro.

Revera Medical City va avea în componența sa o unitate premium pentru îngrijire medicală, un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital dedicat sferei oncologice și de recuperare. 

Revera Medical City este un complex medical integrat, cu o suprafață de 35.000 metri pătrați.

EXCLUSIV Decizie: Guvernul extinde termenul limită pentru depunerea Declarației Unice. Site-ul ANAF și SPV - cu probleme din cauza infrastructurii IT învechite a Fiscului UPDATE Guvernul confirmă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Decizie: Guvernul extinde termenul limită pentru depunerea Declarației Unice. Site-ul ANAF și SPV - cu probleme din cauza infrastructurii IT învechite a Fiscului UPDATE Guvernul confirmă

”Spitalul de Oncologie Monza” va ocupa prima dintre cele trei clădiri ce se vor dezvolta pe platforma Revera Medical City. Spitalul va pune la dispozitia pacientilor un centru medical dedicat oncologiei și reabilitării oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistică medicală, un centru de cardiologie intervențională, o clinică multidisciplinară și un laborator medical. 

”Peste 400 de angajați vor putea să își desfășoare activitatea în Revera Medical City, un proiect care va răspunde lipsurilor existente pe piața medicală din Romania. Sunt fericit de parteneriatul semnat cu Grupul Monza, cu familia De Salvo, o întâlnire între doua grupuri antreprenoriale cu principii si valori complementare, care-mi oferă garanția unui parteneriat corect, sustenabil și profesionist”, a declarat Wargha Enayati, inițiatorul proiectului.

În luna februarie, Wargha Enayati, fondatorul rețelei de sănătate Regina Maria, a intrat în acționariatul MEDIjobs, cumpărând un pachet de 20% din acțiunile firmei care operează platforma.

Totodată, el a cumpărat Viața Medicală, săptămânalul comunității medicale din România, aflat în portofoliul MedicHub, după 1 an de negocieri, și a intrat și în acționariatul firmei care operează Docbook, prima aplicație din România pentru programări online la doctor.

Enayati a intrat anul trecut și în acționariatul companiei de servicii medicale de second opinion Intermedicas, cumpărând pachetul de 51% din acțiuni, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro.

Tranzacția prin care fondul de investiții Advent și Wargha Enayati au vândut rețeaua Regina Maria către fondul Mid Europa Partners, de 145 milioane euro, a reprezentat atunci cea mai mare operațiune din istoria pieței de servicii medicale din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
monza
enayati group