Consiliul de administrație al CNAIR a prelungit mandatul directorului general Ștefan Ioniță - surse

Consiliul de administrație al CNAIR a prelungit mandatul directorului general Ștefan Ioniță - surse
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2018

Consiliul de administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit mandatul directorului general Ștefan Ioniță, au precizat, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 13 ianuarie 2017, Ștefan Ioniță, șeful Direcției Tehnice și Calitate a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost numit în funcția de director general provizoriu al companiei de către consiliul de administrație, controlat de Ministerul Transporturilor.

Numirea acestuia a venit la trei zile după revocarea fostului director, Cătălin Homor. Primul mandat al lui Ioniță expira în 13 ianuarie 2018.

Investiție: Grupul german de piese auto Schieffer, cu afaceri locale de peste 10 milioane euro, cumpără teren în România pe care va construi o nouă fabrică CITEȘTE ȘI Investiție: Grupul german de piese auto Schieffer, cu afaceri locale de peste 10 milioane euro, cumpără teren în România pe care va construi o nouă fabrică

Premierul Mihai Tudose a trimis recent Corpul de Control la CNAIR pentru a face verificări generale, cu puțin timp înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului lui Ioniță, au precizat, joi, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

În 2017, CNAIR a recepționat numai 24 kilometri de autostradă, lucrările fiind tergiversate din cauza problemelor generate de constructori sau apărute în teren, care au necesitat timp și multă birocrație pentru rezolvare.

La începutul anului trecut, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, anticipa că vor fi dați în folosință circa 90 de kilometri de autostradă în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
ionita