Tudose: Guvernul are în plan construcția de noi tronsoane de autostrăzi; proiecte în valoare de zece miliarde de euro

Tudose: Guvernul are în plan construcția de noi tronsoane de autostrăzi; proiecte în valoare de zece miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, la Antena 3 că Guvernul are în plan construirea de noi tronsoane de autostrăzi, el precizând că este vorba de proiecte în valoare de zece miliarde de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Vom scoate România din zona în care a fost în ultimii 27 de ani, cu o autostradă de la Ungheni la Iași, în zona Oituzului până la Brașov, și de acolo să se conecteze cu restul, sa putem ieși din țară. Apoi, un drum rapid sau autostradă care să plece din Suceava spre Focșani, prin Buzau, până la București o parte și cealaltă parte spre Constanța”, a declarat Mihai Tudose, potrivit News.ro.

VIDEO Cele mai sigure mașini testate de EuroNCAP în 2017 CITEȘTE ȘI VIDEO Cele mai sigure mașini testate de EuroNCAP în 2017

Premierul a amintit și despre ”o autostradă despre care nu s-a vorbit, care să plece din București – Craiova- Caraș Severin- Timișoara”.

”Și la sud de Carpați tot țara nostră este. Toate acestea sunt discutate cu BERD, cu Banca Mondială și ne apucăm de treabă. Am vobit și la Bruxelles, o să vorbim și noi cu domnul președinte Junker. Este vorba de 10 miliarde de euro. Între timp, trebuie să continue și să începem efectiv anul ăsta Brașov- București, ca să fie gata. Asta în domeniul infrastructurii rutiere”, a mai spus premierul.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai tuduse
autostrazi