Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de retail

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de retail

Dana Radoveneanu Senior Consultant Retail Agency C&W Echinox

scris 26 apr 2017

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de retail prin recrutarea Danei Radoveneanu, care va fi responsabilă de închirierea de spații de retail în centrele comerciale din București și din țară.

„Trecerea de la un retailer la consultanță imobiliară a fost un pas natural în evoluția carierei mele, care îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieței de retail”, a declarat Dana Radoveneanu, Senior Consultant - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu deține un master în finanțe corporative la Academia de Studii Economice din București și a activat în ultimii 6 ani în cadrul companiei Lagardere, unde s-a ocupat de dezvoltarea rețelei de magazine Inmedio în malluri și galerii comerciale și a rețelei de magazine 1 Minute în clădiri de birouri, precum și a celorlalte branduri din portofoliul companiei: Voyage Cafe, So! Coffee, Hub Convenience, etc.

STUDIU Doar 3% din companiile din România au impact asupra economiei, iar jumătate dintre ele sunt în dificultate CITEȘTE ȘI STUDIU Doar 3% din companiile din România au impact asupra economiei, iar jumătate dintre ele sunt în dificultate

În 2016, departamentul de retail al C&W Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 de metri pătrați în București și în țară.

Cushman & Wakefield se află în top 3 companii ce oferă servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajați în peste 60 de țări, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari și 191 de miliarde de dolari tranzacționați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
dana radoveneanu