Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de retail

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de retail

Dana Radoveneanu Senior Consultant Retail Agency C&W Echinox

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2017

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de retail prin recrutarea Danei Radoveneanu, care va fi responsabilă de închirierea de spații de retail în centrele comerciale din București și din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Trecerea de la un retailer la consultanță imobiliară a fost un pas natural în evoluția carierei mele, care îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieței de retail”, a declarat Dana Radoveneanu, Senior Consultant - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu deține un master în finanțe corporative la Academia de Studii Economice din București și a activat în ultimii 6 ani în cadrul companiei Lagardere, unde s-a ocupat de dezvoltarea rețelei de magazine Inmedio în malluri și galerii comerciale și a rețelei de magazine 1 Minute în clădiri de birouri, precum și a celorlalte branduri din portofoliul companiei: Voyage Cafe, So! Coffee, Hub Convenience, etc.

STUDIU Doar 3% din companiile din România au impact asupra economiei, iar jumătate dintre ele sunt în dificultate CITEȘTE ȘI STUDIU Doar 3% din companiile din România au impact asupra economiei, iar jumătate dintre ele sunt în dificultate

În 2016, departamentul de retail al C&W Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 de metri pătrați în București și în țară.

Cushman & Wakefield se află în top 3 companii ce oferă servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajați în peste 60 de țări, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari și 191 de miliarde de dolari tranzacționați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
dana radoveneanu