Dezvoltatorul imobiliar Adam Europe cumpără patru clădiri de birouri în București

Dezvoltatorul imobiliar Adam Europe cumpără patru clădiri de birouri în București

Domenii Offices

scris 7 aug 2018

Dezvoltatorul imobiliar Adam Europe, care a cumpărat în ultimii doi ani clădirile de birouri Phoenix Tower și Construdava Business Center din București, a preluat noi proprietăți în Capitală, semnând cu fondul de investiții East Balkan Properties, fostul Equest, pentru achiziționarea a patru clădiri de birouri cu o suprafață totală cumulată de 9.047 metri pătrați.

Cele patru clădiri birouri sunt Airport Smart Offices, în imediata vecinătate a Aeroportului Henri Coandă, Domenii Offices, în apropierea zonei Expoziției, Jules Michelet Office Building, în zona Piața Romană, și Casa Moșilor Office Building, între Universitate și Piața Unirii.

Clădiri sunt închiriate de companii McCann Erikson, Mercury Research, Meti Logiciels et Services, Elkotech, Essensys Software, Militzer & Munch, Martifer.

FOTO Gabriel Liiceanu intră pe o nouă piață, deschizând brutărie și librărie în același magazin CITEȘTE ȘI FOTO Gabriel Liiceanu intră pe o nouă piață, deschizând brutărie și librărie în același magazin

Adam Europe este controlată de Isaac Cohen Hoshen. Divizia europeană AdamAmerica, sub conducerea lui Isaac Cohen Hoshen, fost co-fondator al Adama Holdings, deține un portofoliu rezidențial extins în Berlin, Frankfurt, Strasbourg și București. Având experiență locală, proprietarii au profitat de ocazia de a reintra pe piața din România prin achiziția unor active valoroase, precum Phoenix Tower și Construdava, dar și prin dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale, cum ar fi proiectul Reveria din estul Bucureștiului.

„Această investiție reprezintă un moment important pentru Adam Europe în ceea ce privește consolidarea poziției pe piața de birouri din România, ca parte a liniei noastre strategice, alături de componenta de investiții în proiectele rezidențiale. Ca de obicei, am vizat puncte cheie ale Bucureștiului, cu dezvoltare sustenabilă, care prezintă un potențial deosebit pentru companiile dinamice, aflate în expansiune, din perspectiva locației accesibile, a standardelor tehnice ridicate și a calității ambientului de lucru. Având în vedere dinamica actuală a pieței, ne propunem extinderea portofoliului nostru și cu alte clădiri de birouri, pentru a oferi o gamă de opțiuni cât mai diversificată companiilor din diverse domenii de activitate”, spune Isaac Cohen Hoshen, coordonator Adam Europe.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
birouri
cladiri