Directimo deschide un birou în Dubai

Directimo deschide un birou în Dubai

Mike Hapoianu

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2022

Start-up-ul tech românesc Directimo anunță deschiderea unui birou în Dubai și numirea lui Mike Hapoianu în rolul de CEO al companiei pentru piața din Emiratele Arabe Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mike Hapoianu va coordona operațiunile companiei în Dubai și dezvoltarea businessului în regiune, pe fondul unei cereri puternice în domeniul proptech, precum și datorită noilor investiții și dezvoltări imobiliare.

TABEL Piața hotelieră din România așteaptă 20 de noi unități. Vor apărea și noi tendințe CITEȘTE ȘI TABEL Piața hotelieră din România așteaptă 20 de noi unități. Vor apărea și noi tendințe

Mike Hapoianu are o vastă experiență în vânzări și în domeniul imobiliar, pe piețele din România, Statele Unite, Polonia, Turcia și Bulgaria. El a coordonat anterior activitățile de închiriere a spațiilor către chiriași noi în cadrul dezvoltatorului imobiliar Portland și a fost, de asemenea, General Manager al Mindspace România & Polonia. 

Directimo a început o nouă rundă de finanțare tip seed, în valoare de 1 milion de euro, din care o alocare de aproximativ 70% este deja confirmată de parteneri de business și investitori de tip business angels.

viewscnt
Afla mai multe despre
directimo
mike hapoianu