Edenred a primit avizul Finanțelor pentru a emite vouchere de vacanță și în format electronic

Edenred a primit avizul Finanțelor pentru a emite vouchere de vacanță și în format electronic
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2017

Edenred, emitent de tichete și carduri preplătite pentru companii, organizații și comunități, a primit avizul Ministerului Finanțelor pentru a emite vouchere de vacanță în format electronic, respectiv pe card. Acestea circulă în paralel cu voucherele de vacanță pe suport clasic, de hârtie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Companiile private pot oferi fiecărui angajat vouchere de vacanță în valoare de până la 6 salarii minime brute pe economie, respectiv 8.700 de lei pe an per angajat.

Până în prezent, aproximativ 50.000 de angajați din România au primit vouchere de vacanță emise de companie, pe suport de hârtie.

FOTO Papalekas a cumpărat și a treia clădire din Green Court București, complex dezvoltat de grupul suedez Skanska. Tranzacție de 38 milioane euro CITEȘTE ȘI FOTO Papalekas a cumpărat și a treia clădire din Green Court București, complex dezvoltat de grupul suedez Skanska. Tranzacție de 38 milioane euro

Majoritatea companiilor care au acordat în acest an vouchere de vacanță către angajați provin din domeniile retail, IT,  distribuție și servicii.

Angajații-beneficiari pot folosi voucherele de vacanță exclusiv în România, pentru a achiziționa servicii turistice de la hoteluri, pensiuni, agenții de turism licențiate sau unități de tratament balnear autorizate, iar pachetul turistic trebuie să conțină în mod obligatoriu servicii de cazare.

FOTO Un investitor român, specializat în vânzarea de mese de biliard, pune pe piață \ CITEȘTE ȘI FOTO Un investitor român, specializat în vânzarea de mese de biliard, pune pe piață "căsuța pe roți", care evită autorizațiile de construire

În România, Edenred deservește circa 35.000 de companii-client și  1.5 milioane de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant®, tichete și carduri cadou, tichete de creșă, vouchere de vacanță, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri.

Grupul Edenred activează în 42 de țări, având aproape 8.000 de angajati. Anul trecut, volumul  tranzacțiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 20 miliarde euro, din care 70% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online. 

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
vouchere
vacanta