Emitentul de carduri și beneficii extra-salariale Edenred angajează 100 de persoane la centrul din București

Emitentul de carduri și beneficii extra-salariale Edenred angajează 100 de persoane la centrul din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2021

Edenred Digital Center, din grupul Edenred, emitent de carduri, tichete și soluții pentru beneficii extra-salariale, angajează 100 de persoane până la finalul anului viitor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Piața forței de muncă rămâne în continuare provocatoare, este foarte greu să găsești specialiști. Sunt multe specializări care se găsesc destul de greu”, spune Dana Sîntejudean, director regional Edenred Central Europe.

Angajatorii din HoReCa au reînceput lupta pentru angajați. Recrutările sunt la un nivel similar celui din 2019 CITEȘTE ȘI Angajatorii din HoReCa au reînceput lupta pentru angajați. Recrutările sunt la un nivel similar celui din 2019

Edenred Digital Center este un pilon cheie al diviziei de tehnologie a grupului Edenred și livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată. Soluțiile dezvoltate de echipele Edenred Technology deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 46 de țări în care este prezent grupul, scrie News.ro.

”Edenred aniversează 2 ani de la deschiderea în București a hub-ului internațional pentru inovație și proiecte digitale strategice, Edenred Digital Center, și are în plan creșterea echipei, de la 150 de angajați, în prezent, la aproximativ 250, până la finalul anului viitor. Centrul din București este hub global pentru proiectarea, dezvoltarea și livrarea de soluții digitale inovatoare către toate sucursalele Edenred, contribuind, astfel, la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a utilizatorilor, clienților și partenerilor din întreaga lume”, spun reprezentanții companiei.

În total, Edenred are circa 350 de angajați în cele cinci entități, adaugă aceștia.

Edenred oferă soluții de plată cu destinații specifice pentru alimentație (tichete de masă), flote auto și mobilitate (carduri de combustibil, soluții multi-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport), stimulente (vouchere și carduri cadou, platforme dedicate angajaților) și plăți corporative (carduri de plată virtuale).

VIDEO&FOTO Dacia lansează noua identitate vizuală: un logo nou și o nouă emblemă ce se va regăsi pe mașini CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Dacia lansează noua identitate vizuală: un logo nou și o nouă emblemă ce se va regăsi pe mașini

Grupul Edenred are 10.000 de angajați.

În 2020, datorită activelor sale tehnologice globale, grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Edenred este cotata la bursa de valori Euronext Paris.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
beneficii