Activitatea magazinelor Enel - suspendată

Activitatea magazinelor Enel - suspendată
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2020

Activitatea tuturor magazinelor Enel din România va fi suspendată pentru a proteja sănătatea clienților, a angajaților și a comunităților, prin reducerea contactului dintre clienți în zona magazinelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În perioada următoare, compania le recomandă clienților să utilizeze canalele alternative de comunicare și metodele de plată online.

Companiile Grupului CEZ restricționează contactul direct cu consumatorii și clienții CITEȘTE ȘI Companiile Grupului CEZ restricționează contactul direct cu consumatorii și clienții

Pe piața locală, Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005.

Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și furnizează servicii unui număr de 3 milioane de clienți.

Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
magazine