Aeroporturi București a atribuit firmei Tinmar un contract de 3,9 milioane lei pentru furnizarea de gaze naturale

Aeroporturi București a atribuit firmei Tinmar un contract de 3,9 milioane lei pentru furnizarea de gaze naturale
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2016

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a atribuit firmei Tinmar - IND SA un contract în valoare de 3,9 milioane de lei, fără TVA, pentru furnizare de gaze naturale la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București, potrivit unui anunț de atribuire postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul a fost atribuit în data de 13 noiembrie 2015. Potrivit anunțului, contractul a fost încheiat în urma unei proceduri de licitație deschisă electronică, desfășurată prin Bursa Româna de Mărfuri, iar valoarea totală a contractului nu conține acciză și TVA.

Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 4,3 milioane lei, fără TVA, scrie Agerpres.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înființată prin fuziunea societăților care gestionau aeroporturile bucureștene: Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu. 

Șeful diviziei explorare-producție a Petrom, trimis de austrieci pe poziția de vicepreședinte OMV la Antipozi CITEȘTE ȘI Șeful diviziei explorare-producție a Petrom, trimis de austrieci pe poziția de vicepreședinte OMV la Antipozi

În acest moment, Tinmar Ind este al doilea cel mai mare trader de energie din piața concurențială, după compania Electrica Furnizare, pe care a depășit-o în unele perioade grație contractelor încheiate cu mari companii din România, precum Dacia, Metro, Lidl, Lukoil.

viewscnt
Afla mai multe despre
tinmar
aeroporturi bucuresti