Alexandru Marcoci, ales președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia

Alexandru Marcoci, ales președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2021

Alexandru Marcoci a fost ales președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, unul dintre cei mai mari producători de energie din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a ales în funcția de președinte pe Marcoci Alexandru, începând cu data de 24 iunie 2021, în baza prevederilor Legii societăților nr.31/1990, cu modificările și completările ulterioare", arată un anunț pe site-ul companiei.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Alexandru Marcoci, absolvent al Colegiului Tehnic din Drobeta Turnu Severin – secția Matematică Informatică, al studiilor de masterat în Managementul Organizației – Universitatea din Craiova și masterat în Urbanism și Amenajarea Teritoriului – Universitatea Politehnica din Timișoara, a ocupat anterior poziția de membru în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

Actuala componență a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia este: Alexandru Marcoci – președinte, și membrii Vlad Constantin, Petre Mădălin Georgescu, Marian Vasile, Vladimir Tanasiev și Mădălin-Cornel Eftenoiu, scrie News.ro.

De asemenea, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a numit doi noi membri în directoratul companiei,  pentru o perioada de 4 luni, începând cu data de 28 iunie 2021, în baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor publice.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Cei doi noi membri în directoratul companiei sunt Cosmin Ionuț Mitrica, absolvent al Facultății de Științe Juridice din Craiova, avocat în cadrul Baroului Dolj, care a ocupat anterior funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, și Gigel Jianu, absolvent al Universității din Petroșani, profilul Exploatări Miniere și Ingineria Mediului, care a ocupat funcții succesive de conducere în cadrul EMC Motru și EMC Roșiuța, în perioada 1997 – 2021.

Directoratul CE Oltenia este format din cinci membri: Daniel Burlan – președinte și membrii Constantin Bălășoiu, Lăcrămioara Pintea Diaconu, Cosmin Ionuț Mitrica și Gigel Jianu.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandru marcoci
complexul energetic oltenia