Catedrala Mântuirii Neamului va fi alimentată cu energie de la Hidroelectrica

Catedrala Mântuirii Neamului va fi alimentată cu energie de la Hidroelectrica
scris 28 aug 2018

Hidroelectrica, unul din cei mai mari producători de energie din țară, a încheiat un contract de furnizare energie electrică cu Patriarhia Română - Administrația Patriarhală, ce urmează să se deruleze pe o perioadă de un an începând cu data de 1 septembrie, incluzând mai multe locuri de consum, printre care și Catedrala Mântuirii Neamului. Compania nu specifică valoarea acestui contract.

”Prin încheierea acestei colaborări, Hidroelectrica și-a manifestat încă o dată interesul față de susținerea cultului românesc, bucurându-se de faptul că instituția ce deține cea mai mare încredere în rândul românilor - Biserica, a ales să lucreze împreună cu o companie românească, promovând astfel, împreună, valorile ce ne leagă: încredere, seriozitate și spiritul național. Această colaborare vorbește într-o perioadă simbol - anul centenar, despre capacitatea poporului nostru de a se mobiliza pentru unitate în toate formele acesteia: credință, cultură și, de ce nu, afaceri”, a declarat președintele directoratului, Bogdan Badea.

Regretul Turoperatorilor: Litoralul românesc ar fi plin toată luna septembrie dacă n-ar începe școlile. Cât va costa o noapte de hotel luna viitoare CITEȘTE ȘI Regretul Turoperatorilor: Litoralul românesc ar fi plin toată luna septembrie dacă n-ar începe școlile. Cât va costa o noapte de hotel luna viitoare

Hidroelectrica are în perspectivă încheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice cu Arhiepiscopia Bucureștilor, dorind să se impună ca principalul furnizor de energie verde al Patriarhiei Române, scrie News.ro.

De asemenea, în luna iunie a acestui an, compania a încheiat alte două contracte de furnizare a energiei electrice cu RATB și Metrorex.

Hidroelectrica este, conform rezultatelor exercitiului financiar din 2017, una din cele mai profitabile companii românești și este, de asemenea, principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național. Anul trecut, Hidroelectrica a înregistrat un profit brut de 1,603 miliarde lei raportat la o cifră de afaceri de 3,254 miliarde lei și o EBITDA de 69%. De asemenea, în primul semestru al anului 2018, societatea a avut un profit brut de 1,161 miliarde lei, la o cifra de afaceri de 1,992 de miliarde lei, EBITDA pentru primul semestru al anului în curs fiind de 73%.

viewscnt
Afla mai multe despre
catedrala mantuirii neamului
hidroelectrica