Compania franceză Helexia intră în România

Compania franceză Helexia intră în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 14 nov 2022
Compania franceză Helexia, specializată în soluții de obținere a energiei regenerabile și de eficiență energetică, intră pe piața din România, relevă date analizate de Profit.ro.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Daniela Vlădica va fi responsabilă de implementarea proiectelor fotovoltaice și de eficiență energetică ale grupului, precum și de comercializarea serviciilor de tranziție energetică pe piața locală, din poziția de Country Manager.
Nuclearelectrica - profitul a explodat. Compania își comandă filme de promovare, inclusiv animații 3D - VIDEO&FOTO CITEȘTE ȘI Nuclearelectrica - profitul a explodat. Compania își comandă filme de promovare, inclusiv animații 3D - VIDEO&FOTO

Înainte de a se alătura echipei Helexia, Daniela Vlădica a lucrat timp de șapte ani la Business France, unde a fost responsabilă de echipa care a ajutat companiile franceze să se instaleze în România în diverse sectoare, inclusiv în domeniul energiei. 

Înființată în 2010, Helexia ajută companiile să își reducă consumul de energie și să își producă propria energie regenerabilă. Compania oferă clienților săi mai multe servicii: definirea strategiei energetice, execuția lucrărilor și exploatarea (control și mentenanță) instalațiilor, cu soluții de finanțare personalizate.
 
"Cu această nouă locație în Europa Centrală, Helexia își accelerează dezvoltarea internațională. Sunt încântat că datorită experienței sale solide în dezvoltarea afacerilor și în sectorul energetic din România, Daniela deschide calea către o nouă țară și dezvoltă o echipă locală", spune Benjamin Simonis, Director General al Grupului Helexia.
 
Helexia este o subsidiară a grupul francez Voltalia.
viewscnt
Afla mai multe despre
helexia
voltalia
energie regenerabila