Companiile din Golful Mexic au redus producția de petrol cu 82% și pe cea de gaze cu 59%, din cauza uraganelor. Angajații încep să revină la lucru

Companiile din Golful Mexic au redus producția de petrol cu 82% și pe cea de gaze cu 59%, din cauza uraganelor. Angajații încep să revină la lucru
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2020

Companiile americane din Golful Mexic au redus producția de petrol cu 82% și pe cea de gaze cu 59%, din cauza uraganelor, dar între timp angajații au început să revină la lucru, potrivit datelor publicate sâmbătă de Departamentul de Interne al Statelor Unite, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit datelor instituției, angajații reveniseră pe 122 de platforme de exploatare a hidrocarburilor, iar 189 erau încă neocupate, sâmbătă, la jumătatea zilei. Miercuri, 310 de platforme de forare erau neocupate cu personal, scrie News.ro.

O companie din Grupul Enel va dezvolta un proiect de 99 MW de energie solară și capacitate de stocare, în Portugalia CITEȘTE ȘI O companie din Grupul Enel va dezvolta un proiect de 99 MW de energie solară și capacitate de stocare, în Portugalia

Producția de petrol a scăzut din cauza uraganelor cu 82%, respectiv cu 1,5 milioane de barili pe zi, iar cea de gaze naturale cu 59%, respectiv cu 45,3 milioane de metri cubi de gaze.

Puțurile de forare din Golful Mexic reprezintă 17% din totalul producției de petrol și 5% din totalul producției de gaze naturale din Golful Mexic.

Uraganul Laura a dus la închiderea a șase rafinării de pe coasta Statelor Unite, care reprezintă aproximativ 12% din capacitatea de procesare din țară. Cele care nu au fost afectate de uragan au început pregătirile pentru reluarea operațiunilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
golful mexic